top of page
hoitokuva 4_edited.jpg

KRANIOSAKRAALITERAPIA

Kraniosakraaliterapia nimi juontuu latinankielisistä sanoista cranium ja sacrum. Nämä tarkoittavat kalloa ja ristiluuta. Kuten kaikilla on kehossa pulssi ja hengitysrytmi, näiden lisäksi ihmisillä sekä selkärankaisilla eläimillä on myös kraniosakraalirytmi. Tätä rytmiä havainnoimalla voidaan löytää kehosta ongelmakohdat. Kraniosakraalirytmiin kevyesti vaikuttamalla saadaan keho rentoutumaan ja kivut vähenemään. Hoito vaikuttaa autonomisen eli tahdosta riippumattoman hermoston toimintaan aktivoimalla parasympaattista eli “lepohermostoa”, näin keho rentoutuu ja stressitaso elimistössä laskee.


Kraniosakraaliterapia on lempeä ja tehokas kokonaisvaltainen hoitomuoto. Hoito tapahtuu rennot vaatteet päällä hoitopöydällä maaten. Hoidosta on apua moniin erilaisiin ongelmiin kuten lihaskireyksiin, nivelkipuihin ja päänsärkyihin. Hoidolla voidaan myös auttaa kehon tasapainoa ja suoruutta. 


Hoidoissani yhdistelen tarpeen mukaan eri tekniikoita. Asiakkaan toivoessa teen toki pelkästään kraniosakraaliterapiaa.

Vastaanotto Espoon Järvenperässä, Aurora-talossa. Osoitteessa Kuninkaantie 43, Espoo.

Kraniosakraaliterapia n. 60-75 min. Hinta 80 € (sis. alv 24%)

ASIAKASKOKEMUKSIA

Olen käynyt jo useiden vuosien ajan Nean kraniohoidoissa. Hoidot ovat tuoneet helpotusta selkä- sekä niska- ja hartiavaivoihin. Kesällä minulta murtui jalka ja siitä seurasi lukuisia lisävaivoja kun jouduin kuormittamaan jalkaa poikkeuksellisesti. Koko jalka oli jumissa ja kuntouttaminen oli vaikeaa. Kraniohoitojen avulla jalkaan tuli liikkuvuutta, kivut vähenivät ja jalan kuntouttaminen eteni nopeammin. Muutokset huomasi heti hoitojen jälkeen.

- Heidi

Nean kraniosakraalihoidossa aika ja paikka hävisi, kun olo oli niin rentoutunut. Jumit jäi hoitopöydälle. Kiitos!! Suosittelen 🥰

- Eija

bottom of page