top of page
hoitokuva 6_edited.jpg

ENERGIAHOITO

BodyMind Energy Balancing Method

Energiahoito rentouttaa kehon ja mielen.

Aikanaan jo Albert Einstein on todennut, että kaikki on energiaa ja värähtelyä. Ja tähän energiahoidot perustuvat. Energian täytyy kulkea kehossa vapaasti, jotta olemme terveitä ja hyvinvoivia. Erilaiset traumat, niin henkiset kuin fyysisetkin, aiheuttavat tukoksia kehon energiajärjestelmään. Nämä tukokset puolestaan voivat aiheuttaa erilaisia oireita kuten fyysisiä kipuja tai esimerkiksi ahdistusta tai masennusta. Energiahoidossa hoitaja toimii energian kanavana, hän ei siis luovuta omaa energiaansa. Hoitoon ei tarvitse uskoa, jotta se toimii. Hoito vaikuttaa autonomisen eli tahdosta riippumattoman hermoston toimintaan aktivoimalla parasympaattista eli “lepohermostoa”, näin keho rentoutuu ja stressitaso elimistössä laskee.


Energiahoidosta on apua erilaisten kehon kireyksien ja kipujen lisäksi myös mielen ongelmissa, kuten masennuksen tai ahdistuksen sekä stressin lievittämisessä. Hoito tapahtuu rennot vaatteet päällä hoitopöydällä maaten.


Hoidoissani yhdistelen tarpeen mukaan eri tekniikoita. Asiakkaan toivoessa teen toki pelkästään energiahoitoa.

Vastaanotto Espoon Järvenperässä, Aurora-talossa. Osoitteessa Kuninkaantie 43, Espoo.

Energiahoito n. 60-75 min. Hinta 80 €

(sis. alv 24%)

Energiahoidot: About

Ennen Nean energiahoitoa oloni oli ollut todella stressantunut. En ollut saanut nukuttua kunnolla ja leposykkeeni oli korkealla. Olin levoton. Hoidon aikana koin tunnekouhuja, mutta hoidon lopuksi oloni oli todella levollinen. Sykkeeni tasaantui ja olisin voinut nukahtaa hoitopöydälle. Tämän jälkeen viikkoni jatkui huomattavasti rauhallisemmin mielin.

- Pia

Energiahoidot: Testimonials
bottom of page